Wie zijn wij?

Een enthousiast en gedreven team aangestuurd door twee sterke coördinatoren.

De gezinscoaches

Deze gezinscoaches gaan samen met de cliënten/gezinnen op weg. Er wordt vertrokken vanuit zelfregie waarbij de cliënten/gezinnen zelf aan het roer staan.

De eerstelijnspsychologen

Onze eerstelijnspsychologen brengen het geestelijk gezondheidsperspectief binnen in Gezin Centraal en ondersteunen zowel de gezinnen als de gezinscoaches hiermee.

Onze coördinatoren

De coördinatoren geven leiding aan de medewerkers van het regioteam. Ze verbinden het regioteam met het grotere geheel van samenwerking. De coördinatoren zien het als hun missie om een sterk, veerkrachtig team uit te bouwen zodat de medewerkers de best mogelijk ondersteuning kunnen bieden aan de gezinnen die zij begeleiden.

De lancering van Winstroom!

Op deze dag van de kinderrechten zijn we fier ons gezamenlijk nieuw onthaal voor jeugdhulp in Noord- en West-Limburg bekend te maken.

Winstroom is een samenwerking van verschillende organisaties in de jeugdhulp binnen het netwerk Gezin Centraal.

Het doel van Winstroom is een nog meer vloeiende instroom en doorstroom van ondersteuningsvragen en - noden.

We zijn vastbesloten om samen met onze partners het verschil te maken en te bouwen aan een toekomst waarin elk kind/jongere en het gezin zorg op maat, hoop en hulp verdient, ondersteund door een vloeiend geheel van deskundige organisaties.

Je kan Winstroom bereiken via 011 19 18 22.


Om op de hoogte te blijven van alle Winstroomnieuws kan je je gegevens achterlaten via deze link: https://bit.ly/WinstroomNieuws

Klik hier voor het hele nieuwsbericht!

This will close in 0 seconds